Velkommen
Kontakt os for annoncering

Iværksætter kvinde i byggebranchen

At komme ind i en branche uden specifik erfaring og uddannelse kræver en masse stædighed. Derudover kræves det meget gå på mod og iværksætteri som ung kvinde i en mandsdomineret branche, for at opnå succes.


Joanna er grundlægger, ejer og administrerende direktør af et byggefirma, der i 2018 omsætte for 10 millioner. Faktum er at det ikke kun været en stor succeshistorie for Joanna, siden hun startede sin virksomheden i 2009 som 28-årig. Det var snarere en meget lang op ad bakke, som hun kæmpede sig igennem.

– Da jeg kom hjem efter en lang rejse var der næppe nogen job at få. Jeg ansøgte, men fik intet, så til sidst besluttede jeg for at starte min egen virksomhed. Jeg kørte et par forskellige virksomheder, før jeg kom med ideen om at starte op et bemandings firma. Jeg brugte min uddannelse indenfor marketing og begynde at reklamere online for mit firma i byggebranchen, og hyrede blandt andet en tømrer og maler på deltid. Stille og roligt begynde det komme opgaver ind til dem og overskuddet blev min løn.


Selvfølgelig fik jeg opleve en masse bump på vejen. Men min stædighed fik det stadigvæk til at køre rundt. Efterhånden så begynde dog min virksomhed ekspandere, og jeg kunne for første gang udbetale en god løn til mig selv.

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Del på twitter
Twitter
Del på email
Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *