Velkommen
Kontakt os for annoncering

Iværksætteri tips 2020

Iværksætteri tips

Drømmer du om at blive iværksætter? (Mine oplevelser og 5 bedste tips til dig) Iversættærtips 2020

At starte egen virksomhed er langt den bedste og mest sværeste ting, jeg nogensinde har gjort! Så meget frygt, stress og personlige udfordringer som jeg har jeg gennemgået gennem årene. Jeg har gået fra at være en medarbejder til at drive min egen virksomhed indenfor et år. I dette indlæg får du mine 5 bedste tip til dig, der overvejer at starte din egen virksomhed.

Fra drøm til virkelighed – Hvordan jeg startede min egen virksomhed?

Jeg har i hemmelighed altid haft en drøm om, at jeg ville starte mit eget firma som skribent for et stort medie, at være min egen chef og selv bestemme over min arbejdstid. Men jeg har altid haft en stemme i hovedet, der sagde, at jeg ikke kunne gøre noget så stort som at starte min egen virksomhed.

Jeg opdagede tidligt, at jeg var i stand til at coache folk videre i deres udvikling, jeg kunne hurtigt se, hvad de sidder fast i for forskellige problemer. Efterhånden blev jeg god til at se mine egne udforinger og hvad der holdt mig tilbage. 

Spar penge og læs gode artikler på Pris-info.dk

Var ikke bange for at tage hårde beslutninger

Det har været rigtig hårdt i visse perioder, hvor jeg har ønsket at give op på min drøm som håndværker København. Jeg kom til et punkt, hvor jeg overvejede at stoppe? Jeg valgte så at ikke at give op, jeg prøvede i stedet for et  nyt marked med nye produkter, og det startede langsomt op og det føles den gang men sikkert. Jeg er så taknemmelig for, at jeg turde fortsætte, og at jeg så potentialet, da ingen andre gjorde det.

For at være sin egen chef og drive sin egen virksomhed er vi undertiden nødt til at tage hårde beslutninger. For omkring et år siden blev jeg klar over, at jeg vil gøre nye ting i virksomheden. Jeg ville investere i min passion for at styrke kvinder gennem coaching og uddannelse. Det var ikke en let beslutning, fordi min mand og jeg arbejdede tæt sammen på nogle andre projekter, og nu ville jeg gå en anden vej. Med tiden så faldt de hele stille og roligt på plads og vi fandt en middelvej sammen.

Lær at bede om hjælp og glem det der er lort

Det største udfordringen jeg har haft undevejs som iværksætter er at formå at bede om hjælp og at investere i hjælp. Det har jeg så blevet bedre til og det har så gjort min dagligdag lidt nemmere.  Jeg har også synes det været en smule udforende at ikke stoppe med at bearbejde mig selv. Fx forleden smækkede jeg mig ude. Selvom at jeg fik hjælp at den sødeste låsesmed på Amager (Dragør) så var det surt.  Men hurtigt videre og på igen!

Gælder 0gså døgnvagt elektriker som f.eks. Københavns Elektriker Østerbro. De er søde

5 tip til dem, der ønsker at starte deres egen virksomhed 

  1. Tro på dig selv og tro på din drøm
  2. Tag hjælp og konsulter, der har mere erfaring end dig selv 
  3. Tæl og se på tallene.
  4. Våg at satse og tør at begå fejl. Livet er for kort til ikke at prøve. Hvad er det værste, der kan ske?
  5. Betal dig fra ting du ikke gider og fokusere på det du er god til. Jeg har for eksempel været glad for at søge hjælp til rengøring og til min have på dette site https://www.pinploy.dk/
Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn
Del på twitter
Twitter
Del på email
Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *