Lokal SEO

VELKOMMEN TIL LOKAL SEO

Mere synlighed på nettet med

Content marketing Lokal SEO

Lad os hjælpe

Dine eksperter til ROI
-drevet markedsføring

Specialisering

Vi laver 3 ting hos Lokal-Seo. Vi udfører SEO , vi laver linkbuilding og vi udfører hastighedsoptimering.

15 års erfaring

David og Mikkel har mere end 15 års erfaring at trække på – det sikrer at du får den ekspertise du brug for.

Ærlighed

Vores kunder skal være fortrolige med os. Derfor vil vi ikke have direkte konkurrerende virksomheder som kunder.

Loyalitet

Du skal kunne fortælle os dine forretningshemmeligheder uden at være bekymret.

How we do it

What we do to get results

Creative thinking

Lorem ipsum dolor sit ametis consectetur adipiscing elitt elit tellus luctus neco proco

Tools & research

Lorem ipsum dolor sit ametis consectetur adipiscing elitt elit tellus luctus neco procot

Campaign launch

Lorem ipsum dolor sit ametis consectetur adipiscing elitt elit tellus luctus neco proco

Creative Content Creation

A goal oriented social media agency

Der findes rigtig mange forskellige måder, hvorved du kan markedsføre din virksomhed på, både online og offline. Du kan enten vælge en eller flere markedsføringsmetoder alt afhængigt af, hvilken ydelse eller hvilket produkt du tilbyder, og hvor dine kunder befinder sig henne. Det absolut vigtigste, når du skal markedsføre din virksomhed, er, at du sikrer dig, at du rammer din målgruppe. Gør du ikke det, spilder du dine markedsføringskroner, og du går samtidig glip af en potentielt øget omsætning.

Vi arbejder metodisk og analytisk – men forsøger altid at forklare tingene uden for mange fagtermer. Mange af vores kollegaer i branchen er glade for at levere lange komplicerede rapporter med fagtunge termer og udtryk, som kræver en ordbog for de fleste. Vi gør den modsatte vej. Vi leverer så korte og simple rapporter som muligt. Du skal kunne forstå det arbejde vi leverer , og vigtigst af alt , du skal kunne se resultatet.

Så vil du have korte præcise og letforståelige rapporter samt resultater, som taler for sig selv så skal du vælge Lokal-Seo.

Lokal SEO

Hvordan vi påvirker vores kunders forretning

0 K
Weekly Deliveries
0 M
Global customers
0 H
Customer service
0 K
Free Design

Hos Lokal-Seo ønsker vi at fortælle din historie

 

Hos Lokal-Seo gør vi tingene en smule anderledes. Vores mål er at få dig til tops hos Google men vores metode er anderledes end vores kollegaers.

Vores udgangspunkt er dig, din virksomhed og den historie vi kan fortælle. Vi ønsker at dine besøgende bliver bekendt med dig som afsender og du fremstår som eksperten på dit område. Det er uanset om du har en håndværkervirksomhed, ejer en servicevirksomhed eller driver en webshop. Ved at fortælle din historie til dine kunder vil tilliden være skabt og grundlaget for kontakten/salget være etableret.

Testimonials

Vi kører uden binding. Vi tror på os selv. Punktum. Vi tror på vores arbejde. Vores mål er at overlevere hver måned for dig og føler du vi gør mindre end det ønsker vi ikke at binde dig.. Vores fokus er at forblive så små at vi stadig har personlig kontakt med alle vores kunder. Hvorfor? Fordi relation for os er vigtigt. Vi ønsker at vores kunde er virksomhedsejeren og ikke en medarbejder. For vi ønsker at indgå som en del af virksomhedens team og vi vil forstå at fremme virksomhedens værdier.

Vi siger nej til kunder

Mange i vores branche tager imod direkte konkurrerende kunder. Det har vi valgt ikke at gøre. Får vi en henvendelse fra en potentiel kunde i samme branche hvor vi har en eksisterende kunde i forvejen siger vi nej tak. Vi ønsker ikke at stå i en situation hvor du skal være tøvende over at fortælle os om din forretning fordi vi har en konkurrerende kunde.

Hvad adskiller Lokal-Seo fra vores konkurrenter ?

Vi ønsker på ingen måde at være store – tværtimod. Vores holdning er at vi ønsker aldrig at være større end at vi ( David og Mikkel ) kan være inde over alle kunder og deres udvikling.

Stay Up to Date

Join our newsletter